Kulinarna Chwila: Jajecznica z paluszkami Surmii Kulinarna Chwila: Jajecznica z paluszkami Surmii

niedziela, listopada 25, 2018

Jajecznica z paluszkami Surmii


Jajecznica z paluszkami Surmii

Szybki sposób na śniadanie lub kolację.


Składniki:
·       4 jajka
·       2 kromki chleba
·       Sól
·       1 opakowanie paluszków surmii
·       ½ pęczka szczypiorku
·       Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
1.    Kromki chleba kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju.

2.    Do chleba wbijamy jajka, doprawiamy solą.

3.    Paluszki surmii kroimy na mniejsze kawałki i dodajemy do jajek.

4.    Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

5.    Śniadanie gotowe.






6.    Smacznego.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz